Plesno mesto

Plesno mesto

Dovolite nam, da vam priskočijo na pomoč. V PLESNEM MESTU so na voljo štiri različno velike plesne dvorane. Ponudijo vam lahko animatorje za igro in ples, lahko pa povabite tudi klovna Žareta ali čarovnika Romana. Verjemite, vaš otrok in njegovi prijatelji bodo navdušeni.

V MESECU MAJU JE ČLANOM LUMPI KLUBA na voljo ROJSTNODNEVNI GALA ŽUR ČAROVNIK ali KLOVN + PLESNI ANIMATOR 20 % UGODNEJE NA REDNO CENO PROGRAMA.

ČAROVNIK ali KLOVN + PLESNI ANIMATOR

Če si želite lahko rojstnodnevno zabavo izvede čarovnik ali klovn in plesni animator. Torej imate dve različni temi, ki se lepo dopolnjujeta. Program traja cca. 2 uri in pol, prva ura je namenjena zabavi s Čarovnikom ali Klovnom, nato je na vrsti cca 45 minut plesa, na koncu pa sledi pogostitev in rojstnodnevna tortica. Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.

Redna cena: 350 €
Cena dodatnega animatorja je 50 €

Lumpi

 

 

ROJSTNODNEVNI PLES V PLESNEM MESTU

Rojstnodnevno zabavo lahko popestrimo s plesno urico. Plesna animatorka iz »PLESNEGA MESTA« bo otroke naučila nekaj plesov, skupaj pa se bodo tudi poigrali. Program traja cca. 2 uri, naučili se bodo nekaj starosti primernih koreografij, se igrali, barvali, ... na koncu pa sledi pogostitev in rojstnodnevna tortica. Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.

Redna cena: 140 €
Cena dodatnega animatorja je 50 €.

Članom Lumpi kluba priznamo 10 % popust na redno ceno programa.


 

ROJSTNODNEVNI PLES S PIKO NOGAVIČKO

Lumpi

 

Rojstnodnevni ples lahko vodi Pika Nogavička, ki bo pripravila Pikino koreografijo, pobarvanke, družabne igre ... skratka otroci bodo imeli pravi Pikin plesni žur. Program traja cca. 2 uri, naučili se bodo nekaj starosti primernih koreografij, se igrali, barvali, ... na koncu pa sledi pogostitev in rojstnodnevna tortica. Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.

Redna cena: 200 €
Cena dodatnega animatorja je 50 €.

Članom Lumpi kluba priznamo 10 % popust na redno ceno programa.


 

ROJSTNODNEVNI ŽUR s ČAROVNIKOM “NOVO”

Lumpi

 

PLESNO MESTO sodeluje tudi s Čarovnikom Romanom in v naših dvoranah izvedemo vsako leto veliko čarovniških rojstnodnevnih zabav. Vsaka je drugačna – vse pa so organizirane tako, da je slavljenec tudi čarovnikov asistent. Presenečenj zagotovo ne zmanjka, saj čarovnik Roman tudi vsakega otroka obdari s figurico iz napihljivega balona.

Program traja cca. 2 uri, prva ura je namenjena zabavi s Čarovnikom Romanom, nato otroci sami nadaljujejo z zabavo in pogostitvijo s tortico. Za več kot 20 otrok je potreben dodaten animator.

Redna cena: 260 €
Cena dodatnega animatorja je 50 €.

Članom Lumpi kluba priznamo 10 % popust na redno ceno programa.


 

ROJSTNODNEVNI ŽUR s KLOVNOM ŽARETOM

Lumpi

 

PLESNO MESTO že vrsto let sodeluje s klovnom Žaretom. Vsako leto z njegovo pomočjo izvedemo zelo veliko zabav nad katerimi so otroci navdušeni. Vsaka je drugačna, vse pa so polne veselja in smeha, saj ga Žaretu res nikoli ne zmanjka.

Program traja cca. 2 uri, prva ura je namenjena zabavi s klovnom Žaretom, nato pa sami nadaljujete z vašo zabavo in pogostitvijo s tortico. Za več kot 20 otrok je potreben dodaten animator.

Redna cena: 260 €
Cena dodatnega animatorja je 50 €.

Članom Lumpi kluba priznamo 10 % popust na redno ceno programa.


 

ROJSTNODNEVNI MEGA ŽUR

ČAROVNIK + KLOVN + PLESNI ANIMATOR

Če bi otroku in njegovim prijateljem res radi pripravili MEGA žur vam predlagamo kombinacijo »klovn + čarovnik + plesna animatorka«. Naša plesna animatorka bo otroke naučila veliko plesov, klovn bo vse skupaj začinil s svojimi vragolijami in čarovnik bo pripravil mnogo čarovnij ter na koncu pričaral torto. Mega žur omogoča obilo plesa, glasbe, čarovniških in klovnskih vragolij.

Program traja cca. 3 ure, prva ura je namenjena, da se otroci zberejo, obdarijo slavljenca in zaplešejo z našo plesno animatorko. Nato animacijo prevzame klovn Žare in nadaljuje čarovnik Roman – vsak po cca 45 minut. Kaj hitro bosta minili dve urici in pol. Nato sledi le še pogostitev s tortico. Za več kot 15 otrok je potreben dodaten animator.

Redna cena: 500 €
Cena dodatnega animatorja je 50 €.

Članom Lumpi kluba priznamo 10 % popust na redno ceno programa


 

DODATNO

Lumpi

 

Vašo rojstnodnevno zabavo lahko popestrimo tudi z napihljivo ladjico RIBIČA PEPETA.

Redna cena: 120 €

Članom Lumpi kluba priznamo 10 % popust na redno ceno.


 

PRIPOROČAMO

Pizzo si lahko naročite kar v restavraciji ANGEL – mi pa vam zagotovimo izdaten popust. LUMPI krožnike, vilčke, sokove in razne rojstnodnevne okraske si lahko kupite v Mercatorju.

Ponudba je zgolj okvirna in z veseljem bomo upoštevali tudi vaše želje. Zato so za vse informacije na voljo na številkah: 051 30 61 91, 510 84 84 in 041 33 33 03

Vsi članki

Lumpi izdelki lumpi

lumpiLumpi je s svojo prenovljeno blagovno znamko, celovito prenovil tudi izdelke.

Največjo pozornost smo namenili nesporni kvaliteti Lumpi izdelkov. Sestava prehrane vaših malčkov temelji na zdravih in vitaminsko bogatih sestavinah.

Oglejte si nove Lumpi izdelke oziroma nam pošljite vprašanje glede izdelkov.

lumpi

lumpi